Referenties
 Bekijk hieronder enkele recent gerealiseerde projecten.
Teambuilding - Frontoffice Team Kempen OZ
'Voor onze teambuilding konden we rekenen op de professionele aanpak van Core & More.
Onder het motto 'ludiek actief' hadden we een superleuke namiddag op een prachtig domein. De opdrachten waren eenvoudig en tegelijk origineel. We moesten samenwerken om het doel te behalen met voldoende ruimte voor humor.

Koen en zijn team hielden zich aan de vooraf afgesproken timing zodat we op tijd aan tafel konden om na te praten bij een glaasje wijn en een gezellige BBQ. Zeker voor herhaling vatbaar!!'

- Nathalie -
Teambuilding - Monitorenweekend Kriebels & Kuren vzw
“De OZ Vakantiedienst organiseert jeugd- en gezinsvakanties en wordt ondersteund door een team van honderden monitoren. In mei 2011 organiseerde Core & More voor ons het teambuildingweekend in Lokeren, met de nadruk op leuke activiteiten en een sterk groepsgevoel. Door hun professionele aanpak en inspirerende spelen werd het een topweekend en een unieke beleving. De activiteiten waren prima op maat van de groep, afwisselend en creatief. Het weekend vloog voorbij en we waren erg tevreden om Koen aan te stellen als “coach” van het teambuildingweekend.”

- Valerie -
Pedagogische Studiedag - Leielandscholen
"Voor onze pedagogische studiedag wilden we eens iets anders dan luisteren naar een spreker. Core And More bedacht voor zo'n 350 personen, gespreid over 3 verschillende locaties, een actief en competitief spel waarin sociale vaardigheden, creativiteit en enige tactiek de sleutelwoorden waren. Op die manier leer je je collega's eens anders kennen. Met als afsluiter een frietkraam op de speelplaats vonden velen dit één van de leukste 'studiedagen' ooit!"

Els - Sint-Niklaasinstituut Kortrijk